"Τον έπιασα να με απατά"

Τον έπιασα να με απατά

Αννίτα μου βοήθεια. Νομίζω ότι θα τρελαθώ. Είμαι 50 χρονών παντρεμένη 30 χρόνια. Έχω έναν καλό γάμο με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα που συμβαίνουν σε όλους.Στο σεξ όλα ήταν καλά, το μόνο πρόβλημα ήταν πως δεν γινόταν συχνά, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Όμως εκείνος, έπαιζε παιχνίδια πίσω απο την πλάτη μου. Πρόσφατα, άρχισε να φλερτάρει φανερά; και έντονα μια νεαρότερη κοπέλα που γνωρίσαμε μέσω κοινών γνωστών. 

Απέναντί μου ωστόσο, δεν είχε αλλάξει κάτι στην καθημερινή του συμπεριφορά απέναντί μου, αλλά εγώ το διαισθανόμουν πως κάτι τρέχει και έτσι αποφάσισα να τον παρακολουθήσω. Έβαλα μια κάμερα στο σπίτι μας και την ενεργοποιούσα όποτε έφευγα... Με το που έκλεινα την πόρτα την έπαιρνε τηλέφωνο, πάρα πολλές φορές έκανε τηλεσέξ , έδειχνε τόσο μα τόσο πολύ ενθουσιασμένος μαζί της! Όταν αναγκάστηκα να ταξιδέψω εκτός Αθηνών,  έκαναν έρωτα στο κρεβάτι μας, στο πάτωμα, μου μαγάρισαν το σπίτι...

Δεν του έχω πει τίποτε ακόμη, δεν ξέρω τι να κάνω και πως να το χειριστώ, να τινάξω τόσα χρόνια γάμου στον αέρα; Φοβάμαι μήπως είναι ερωτευμένος μαζί της. Σε παρακαλώ απάντησε μου, τι να κάνω, πως να του πω ότι ξέρω;

Το ofono απαντά: Φαντάζομαι καταλαβαίνεις φίλη μου ότι, αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και σίγουρα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με έναν πιο δυναμικό τρόπο, χωρίς να ντρέπεσαι για την παρακολούθηση, αφού όπως φάνηκε εκείνος πρώτος σε εξαπάτησε και προσπάθησε να σου ρίξει στάχτη στα μάτια.

Να τα πεις όλα όπως τα νιώθεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα, γιατί αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται γερά κότσια απ' όλους τους εμπλεκόμενους. Κι αν αποφασίσεις να συνεχίσεις την κοινή ζωή μαζί του, να ξέρεις ότι ο γάμος σας θα χρειαστεί αμοιβαία, πολλή δουλειά και θέληση για να επανέλθει κι ότι μπορεί να χρειαστείτε ακόμα και τη συνδρομή ειδικού συμβούλου για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την κρίση.

Όποιο κι αν είναι το κόστος όμως, σίγουρα δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις το κορόιδο, γιατί το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να υποφέρεις μόνη σου και να καταρρακώνεις την αυτοεκτίμηση σου.


0 Σχόλια Σχολίασέ το

Επιλέξτε προορισμό

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Ο καιρός σήμερα

Δείτε επίσης

Νταραβέρι
Μαγειρική
Υγεία, διατροφή
SexOfono
Ζώδια