"Μεσημεριανή Μελέτη" : Αλλάζει όντως ώρα μετάδοσης ;

  • 31/08/2012 - 08:39 - Media
  • |

Μεσημεριανή Μελέτη : Αλλάζει όντως ώρα μετάδοσης ;

"Οταν λέμε μία, εννοούμε... μία" ! Αυτή ακριβώς την απάντηση μου έδωσαν οι άνθρωποι του Star, όταν αποφάσισα να τους ρωτήσω για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελεονώρα Μελέτη, μιας και δεκάδες δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, ήθελαν την "Μεσημεριανή της Μελέτη", να... μετακομίζει στο πρόγραμμα του Star και να δίνει μαζί μας τον Σεπτέμβριο, νέο μεσημεριανό ραντεβού.

Τα δημοσιεύματα ,λοιπόν, που κυκλοφόρησαν, ήθελαν την "Μεσημεριανή Μελέτη" να μεταδίδεται φέτος καθημερινά στις 12.00 το μεσημέρι και όχι στη 1.00, γιατί λέει οι υπεύθυνοι του Star, αποφάσισαν να αλλάξουν την ώρα μετάδοσης της εκπομπής, προκειμένου να βγαίνουν στον αέρα νωρίτερα από την μεγάλη τους αντίπαλο Ελένη Μενεγάκη, με στόχο να έχουν κερδίσει έδαφος μέχρι την στιγμή που θα σηκώνει αυλαία η "Ελένη" στον Alpha.


Ομως , κάτι τέτοιο δεν ισχύει ! Η Ελεονώρα Μελέτη θα βγει κανονικά στον αέρα στη 1.00 το μεσημέρι και για όλο το χειμώνα υπόσχεται να μας κλείνει πονηρά το μάτι και να γεμίζει τα μεσημέρια μας με θέματα... τζούσι, αλλά και με χαμόγελο, μιας και αυτή την χρονιά θα προσπαθήσει να γίνει το καλύτερο φιλαράκι μας !

Οσο τώρα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή; Το πιο πιθανό είναι η "Μεσημεριανή Μελέτη" να κάνει το ντεμπούτο της ή στις 17 Σεπτεμβρίου ή στις 24 του ίδιου πάντα μήνα, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει η διοίκηση του καναλιού. Δηλαδή και για την Ελεονώρα, ισχύει ακριβώς ότι ισχύει και για το "Μίλα" και την Τατιάνα Στεφανίδου.

πηγή: tlife.gr


0 Σχόλια Σχολίασέ το