Πίνουν κολαγόνο για να μείνουν νέες

Πίνουν κολαγόνο για να μείνουν νέες

Για ένα πρόσωπο απαλλαγμένο από τα σημάδια του χρόνου, άλλοι καταφεύγουν στο νυστέρι , άλλοι σε πανάκριβες κρέμες και άλλοι πίνουν… κολλαγόνο.

Το νέο ρόφημα υπόσχεται εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων και σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας Boots που το προωθεί μέσω του Διαδικτύου, η καθημερινή κατανάλωσή του μπορεί να σβήσει έως και το 30% των ρυτίδων.

Το νέο ρόφημα «Gold Pure Collagen» κάνει χρυσές δουλειές στο Ιντερνέτ και μάλιστα πολλές θαυμάστριές του ανήκουν στο χώρο της σόου μπιζ.

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί τοπ0 βασικό συστατικό του δέρματος και τις επιδερμίδας , παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος των χόνδρων, των αρθρώσεων αλλά και των ιστών. Από την ηλικία των 25 και μετά τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται φυσιολογικά με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό από τους άνδρες, κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Στην χώρα μας έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα αντίστοιχο προιόν, το Pro Active Collagen, που διατίθεται στα φαρμακεία.

protothema


0 Σχόλια Σχολίασέ το