Οι ντισκοτέκ επιστρέφουν

Οι ντισκοτέκ  επιστρέφουν

Χλευάστηκαν, απαξιώθηκαν και τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους. Ο λόγος για τις ντισκοτέκ που έχουν επιστρέψει για τα καλά στην Αθηναϊκή νύχτα. Όλο αυτό το revival του 80 που έχει ξεκινήσει εδώ και μια δεκαετία και που αντί να κοπάσει συνεχίζεται απτόητο.

Έτσι λοιπόν αυτή την στιγμή υπάρχουν στην Αθήνα 4 ντισκοτέκ. Οι "33 στροφές" στην Αντήνορος στο Παγκράτι (το παλιό taboo δηλαδή), το "Βινύλιο" στην Γλυφάδα, η "boom -boom" στις Τζιτζιφιές, το "la boom" στο Κολωνάκι και το "Disco Studio 54 Athens".
Αυτές είναι οι επίσημες, διότι η μουσική των 70'ς και 80ς παίζει παντού. Στα μεγάλα clubs που ο ήχος τους μπερδεύεται με τα σημερινά χιτ , σε ειδικές βραδιές και πάρτυ, η πιο ακομπλεξάριστη και original δεκαετία είναι εδώ.

Και μάλιστα δεν αφορά μόνο τον κόσμο που έζησε εκείνα τα χρόνια, αλλά και τους σημερινούς πιτσιρικάδες που έχουν θεοποιήσει εκείνη την εποχή. Και τα καλά δεν σταματάνε εδώ, αφού για μια βραδιά στις 28 Δεκεμβρίου ανοίγει η θρυλική Barbarella . Στο ίδιο μέρος, στην Συγγρού όσοι πάνε θα ζήσουν μια βραδιά από τα παλιά.

Ηθικό συμπέρασμα : Η disco ποτέ δεν πεθαίνει


 


0 Σχόλια Σχολίασέ το

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Ο καιρός σήμερα

Δείτε επίσης

Νταραβέρι
Μαγειρική
Υγεία, διατροφή
SexOfono
Ζώδια